У колі друзів та партнерів

Так завершується черговий навчальний рік в умовах воєнного часу в Долинському ліцеї «Інтелект». Попри всі труднощі  навчальний заклад вирішив напередодні останнього дзвоника подарувати учням та вчителям тепле та щире свято, на яке директор ліцею Михайло ЧМІЛЬ запросив партнерів та друзів. Тож на урочистість прийшли міський голова Долинської територіальної громади  Іван ДИРІВ та делегація Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на чолі з ректором Ігорем ЧУДИКОМ.

Взаємовигідна різновекторна співпраця вже віддавна об’єднує Долинський ліцей «Інтелект», який  вважається одним з найкращих в Івано-Франківській  області за результатами ЗНО, значною кількістю призерів шкільних олімпіад на різних етапах, та ІФНТУНГ, який увійшов до топ-10 найкращих технічних університетів України та займає перше місце у сфері підготовки фахівців для нафтогазової галузі. Університетські гості завітали привітати ліцеїстів та вручити вручили дипломи і грамоти за перемоги в олімпіадах, конкурсах МАН тощо.

У вітальному слові ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК щиро захоплювався розумною та комунікабельною учнівською молоддю, яка робить сьогодні свій професійний вибір, та розповідав про складові успішного фахового старту: «Що потрібно для успіху?- Ерудиція, комунікація, знання, технології. ІФНТУНГ – це високотехнологічний університет, який сфокусований на всебічному розвитку студента, який матиме навики технологічні, економічні, комунікативні. Адже їх пропонує весь комплекс наших спеціальностей. Наші сильні сторони – партнерство з галуззю та громадами, галузеві стипендії та можливості дуальної форми освіти. Ми будуємо енергетичний університет та готуємо й готуватимемо за новими освітніми програмами фахівців для відбудови країни після війни. З такими професіями без роботи ніхто не залишиться». 

Очільник університету підкреслив великий інтелектуальний потенціал учнів ліцею, який стимулює керівництво обох навчальних закладів до підписання договору про співпрацю та партнерство. 

Завершення навчального року стало для ліцеїстів завершенням ще одного етапу у навчанні, а для випускників – початком нового життєвого шляху. Захід пройшов у піднесеній атмосфері вручення нагород, привітань, святкового концерту та віри в Мир та Перемогу.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7