ТОВ "ЗПУЄ Україна" ZPUE подарувало електрообладнання кафедрі ЕЕМ

Чудові новини! Ми щиро вдячні компанії ТОВ "ЗПУЄ Україна" ZPUE за передачу кафедрі ЕЕМ Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу , Інститут архітектури, будівництва та енергетики обладнання.

Це сучасні комірки середньої напруги (6-20 кВ) типу Rotoblok, які відзначаються високою ефективністю та надійністю. Це обладнання для оновлення матеріальної бази з дисциплін «Основи монтажу та експлуатація електрообладнання» та «Електрична частина станцій та підстанцій».

ТОВ "ЗПУЄ Україна" є офіційним представником та постачальником промислового електрообладнання компанії ZPUE S.A. (Польща) на території України.

Компанія спеціалізується на виробництві та постачанні високоякісного електротехнічного обладнання для промислових, комерційних та інфраструктурних об'єктів.

Серед наданого – три основні типи комірок:

Зображення видалено.Комірка з вакуумним вимикачем та мікропроцесорним пристроєм захисту.

Ця комірка забезпечує надійний захист електричних мереж від аварійних режимів роботи, перенапруг та інших небезпечних випадків за допомогою сучасних технологій мікропроцесорного контролю.

Зображення видалено.Комірка з вимикачем навантаження.

Ця комірка дозволяє ефективно керувати навантаженням в електричних мережах, забезпечуючи оптимальний рівень енергопостачання.

Зображення видалено.Комірка з вимикачем навантаження та запобіжниками. Це комплексне обладнання, яке поєднує в собі можливості вимикання навантаження та захисту мережі за допомогою запобіжників.

Все це дозволить студентам університету навчатися на обладнанні, ознайомлюючись з сучасними технологіями в галузі електропостачання.

Впевнені, що це допоможе підготувати майбутніх фахівців галузі на високому рівні.

До відома, директор компанії ТОВ «ЗПУЄ Україна», Бурка Віталій Вікторович, навчався в ІФНТУНГ на кафедрі «Електропостачання та електрообладнання промислових підприємств», у групі ЕП-95.

Станом на сьогодні, в команді інженерів компанії також працюють випускники з цієї кафедри, інженери-електрики: Карпаш Ярослав (група ЕП-97) та Василь Осадчук.