Теорія, підкріплена практикою

Наші студенти є активними учасниками різноманітних заходів, тренінгів та зустрічей, присвячених питанням публічного управління та адміністрування. Так, 13 жовтня 2020 р. в Івано-Франківську в онлайн режимі відбувся міський дебатний турнір в рамках підготовки до Національного дебатного турніру з політичних реформ, організований ВІ «Активна громада» та проведений ВІ «Активна громада Івано-Франківська». Серед 10 команд-учасників було дві команди наших студентів: «Темна конячка» - ст. гр. ПУА-19-1 Коцеловська Надія та Книгиницький Володимир; «Амазонки» - ст. гр. ПУА-20-1 Буртик Вікторія та Карпик Юлія.

Окрім того, Карпик Юлія стала учасницею молодіжного форуму «Dobreдій» на якому ознайомилась з презентаціями кращих практик роботи з молоддю та молодіжних проектів, методами реалізації власних ідей, лайфхаками побудови команд, особливостями написання проектів. Даний форум спрямований на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, а тому є актуальним та важливим для молоді. Студентка стала також учасницею ІІ етапу комплексної програми «Молодіжний працівник в ОТГ». Головним завданням реалізації даної програми є підвищення професійного рівня представників місцевого самоврядування в ОТГ, молодіжних рад та громадських об’єднань, які працюють з молоддю.

А ст. гр. ПАУ-18-1 Аршулік О. на початку 2020 р. був учасником «Майстерні лідерства» за програмою публічного управління та адміністрування, що організована Українським католицьким університетом. Участь студента в 3-денній програмі тренінгу дала йому можливість познайомитись та поспілкуватись із студентами з різних вищих навчальних закладів України, відвідати різноманітні лекції, майстер-класи та воркшопи від Центру лідерства УКУ.

Активна участь наших студентів в різноманітних заходах підтверджена відповідними сертифікатами.


 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7