Студентство організувало заходи до Міжнародного дня миру

21 вересня відзначається Міжнародний день миру та День миру в Україні. Останній встановлено відповідно до Указу Президента від 5 лютого 2002 року. Мета Дня – звернути увагу на необхідність завершення усіх війн та конфліктів, а також підкреслити важливість мирних переговорів, дипломатії та толерантності.

3Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення збройних конфліктів та побудови світу без війн1 та страждань.  Він нагадує нам про важливість спокою та гармонії у світі

До цієї важливої дати Студентський парламент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу  підготував університетський захід з можливістю донатів для ЗСУ. Активна молодь чудово розуміє, що цей день – не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні вже другий рік триває жорстока і кривава війна, яку почала росія. Ми пережили стільки випробувань і втрат, що справді можемо сказати, що як ніхто розуміємо цінність миру. А можливий він лише після нашої перемоги.

Охочих очікували смачна піца, чіл-зона, фудкорти, лазертаг, ярмарка та ще багато інших активностей й інші благодійні заходи задля підтримки нашої армії.

Студентський парламент не вперше проводить різноманітні благодійні заходи, щоб підтримати ЗСУ, на які залучає студентство та молодь.

З такою молоддю – тільки вперед до Перемоги та Миру!

 

  • 4
  • 5
  • 6
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця