Студент ІФНТУНГ виборов місце у програмі Global UGRAD

Студент кафедри нафтогазової геофізики Факультету природничих наук Ярослав ВОЙТОВИЧ(гр. НЗФ-20-1) виборов місце у програмі обміну для студентів-бакалаврів закладів вищої освіти Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD), яка спільно здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США, Посольством США в Україні та організацією World Learning.

Юнак успішно пройшов оцінювання за такими критеріями:  академічна успішність, лідерський потенціал, активність у громадському житті, володіння письмовою та розмовною англійською мовою, мотивація та готовність стати учасником програми обміну.

Розумник також проходить паралельно навчання у UTAH TECH UNIVERSITY (Saint George). 

До слова, програма обміну для студентів ЗВО «Global UGRAD»  – це міжнародна освітня та культурна програма, що підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій Сполучених Штатів Америки. 

Університетська спільнота пишається своїм студентом та бажає йому вдосконалювати свої знання й набратися досвіду для професійного та особистого зростання!