СПІВПРАЦЯ ІФНТУНГ ТА ДІДЖИТАП

В рамках договору про співпрацю №D-12/2023 від 27.06.2023 року між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу (ІФНТУНГ) та ТОВ «ДІДЖИТАП» (Відповідальні виконавці по цьому договору: Лагойда Андрій Іванович - кафедра Автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, ІФНТУНГ; Євтушенко Сергій Миколайович - ТОВ «ДІДЖИТАП») проведено зустріч студентів, викладачів кафедри Автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, ректора ІФНТУНГ Ігора Чудика з генеральним директором ТОВ «ДІДЖИТАП» Сергієм Євтушенком та технічним директором ТОВ «ДІДЖИТАП» Володимиром Патрахіним.

Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик подякував організаторам та представникам ТОВ «ДІДЖИТАП» за ті ініціативи, які вони здійснюють задля вдосконалення освітніх програм. Він зазначив, що впровадження у навчальний процес рішень від провідних світових компаній у галузі промислової автоматизації буде вагомим внеском у підготовку здобувачів. Покращення матеріально-технічної бази буде позитивом як для здобувачів, університету, так і для промисловості. В межах освітніх програми передбачається запровадження короткотермінових навчальних курсів.

1

Генеральним директор ТОВ «ДІДЖИТАП» Сергій Євтушенко

2

ознайомив членів зустрічі з векторами роботи компанії

3

а також повідомив, що у межах договору про співпрацю кафедрі автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій буде надано безкоштовний доступ до усієї лінійки програмних продуктів GE Digital, зокрема до уже використовуваних кафедрою Proficy HMI / SCADA iFIX та Proficy Historian добавиться програмне забезпечення для промислової аналітики, яке оптимізує продуктивність активів та процесів - CSense.

Технічний директор ТОВ "ДІДЖИТАП" Володимир Патрахін

4

детально ознайомив членів зустрічі з рішеннями компанії GE Digital для диспетчеризації та підвищення ефективності виробництва (MES/MOM).

567

Зазначено, що згідно дослідження Gartner фірма GE Digital знаходиться серед лідерів світового ринку.

8

Детально розглянуто можливості усієї лінійки програмних продуктів: IGS, Proficy HMI / SCADA iFIX, Configuration Hub, Win-911, Proficy Historian, Plant Applications, Workflow, Operations Hub, CSense.

1011

1213

1415

1617

1819