Студентське відділення SPE відзначили високою міжнародною нагородою!

Студентське відділення міжнародного товариства інженерів нафтогазової промисловості SPE  (Society of Petroleum Engineers) в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу отримало високу міжнародну нагороду відмінника секції - 2023 Student Chapter Excellence Award! Це велике досягнення, яке свідчить про високі стандарти професійної компетентності та відданості своїй роботі.

Міжнародна нагорода Student Chapter Excellence Award відзначає вагому роль студентського відділення в розвитку професійних і наукових навиків студентів, аспірантів та молодих учених, підвищення їх кар’єрної адаптивності й популяризацію наукових досягнень у нафтогазовій галузі. Завдяки заходам, які організовувало Івано-Франківське відділення SPE, студенти й молоді вчені мали можливість розширити свої знання, зв'язки та набути практичного досвіду, який буде корисним у майбутній кар'єрі.

2Учасники спілки неабияк пишаються цією відзнакою, адже вона є результатом безлічі годин наполегливої праці, самовідданості та досліджень, які учасники вклали в розвиток відділення. Міжнародним визнанням команда показала високий рівень ефективності та постійного зростання результативності за останній рік.

1«Хотіли б висловити свою щиру вдячність кожному з членів спілки за внесок у цей успіх. Ваша відданість роботі, знання та вміння створюють справжнє свідоцтво нашої високоякісної роботи. Продовжуймо спільно працювати над новими ініціативами, сприяючи покращенню нашого відділення та досягненню нових вершин. Ми переконані, що наша команда зможе подолати будь-які виклики, з якими ми зіткнемося», - зазначає президент студентського відділення SPE Михайло Петришак.

Відзначимо, що це не перша міжнародна нагорода Івано-Франківського відділення SPE за час функціонування в ІФНТУНГ. Ефективну професійну діяльність учасників спілки засвідчують такі високі відзнаки: «Gold Standard Chapters 2014», «Outstanding Student Chapters 2017», «Outstanding Student Chapters 2018» тощо.