Рекрутаційний процес Поморського університету


ОГОЛОШЕННЯ для студенток третього курс всіх освітніх програм ІЕМ!!!


Поморський Університет в Слупську (м. Слупськ, РП) розпочинає рекрутаційний процес на весняний (літній) семестр. 
Студенткам, які бажають взяти участь в кредитній мобільності в Поморському Університеті в Слупську (м. Слупськ),
Необхідно одночасно заповнити анкету та зареєструватися в системі Uniwersytet Pomorski w Słupsku - System Rekrutacji: Wybór studiów (upsl.edu.pl) з 23 листопада до 12 грудня 2023 року.

Для того щоб зареєструватися в системі, студентка має зробити наступні кроки:

  1. Обрати опцію E-REKRUTACJA.
  2. Wymiana Semestralna семестр літній 2023/2024.
  3. Факультет і спеціальність на якій бажаєте навчатися заповнюючи при цьому всі необхідні дані. 
  4. Вписати номер та серію закордонного паспорту.

Після пройдення вищевказаних кроків з'явиться анкета для заповнення, в якій буде запитання про адресу: студент вказує адресу за якою він прописаний. Після заповнення всіх даних в анкеті, необхідно скористатись функцією drukuj formularz в закладці Dane kandydata. Завдяки цій функцій, Ви зможете роздрукувати вже готову анкету. 
Окрім цього, необхідно заповнити програму навчання ECTS – EUROPEAN CREDIT TRANSFER AND ACCUMULATION SYSTEM LEARNING AGREEMENT обираючи їх із каталогу дисциплін (предметів)  

Після заповнення всіх форм, їх необхідно:

  • видрукувати та підписати у координатора з боку університету ІНФТУНГ, доц., к.е.н. Вербовської Л.С. та зробити сканкопію підписаних документів для надсилання їх координатору в ПУ в Слупську;
  • занести сканкопію першої сторінки закордонного паспорта;
  • оригінал надіслати звичайною поштою на адресу: Akademia Pomorska w Słupsku, ul. Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, Polska.

У разі виникнення запитань Ви можете зателефонувати чи написати на вайбер/телеграм до заступника директора ІЕМ з міжнародних питань Вербовської Лесі Степанівни – 0666091419.