ПРОФЕСОРА КАФЕДРИ ПУА ОБРАНО ДО СКЛАДУ ПРАВЛІННЯ ТОВАРИСТВА «ЗНАННЯ» УКРАЇНИ


Минулого тижня відбувся IX черговий зʼїзд Товариства «Знання» України, на якому підвели підсумки діяльності організації за звітний період. Були заслухані й обговорені доповіді Президента Товариства Василя Кременя і голови правління Василя Кушерця, які констатували, що Товариство з перших днів війни зайняло принципову патріотичну позицію і закликало українців до боротьби та всебічного супротиву агресору.

Делегатами зʼїзду схвалено роботу Товариства і його правління за звітний період. Президентом знову обрано Василя Кременя, а головою правління Василя Кушерця.

Приємно відзначити, що до складу правління Товариства вчергове обрано директора Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ, професора кафедри ПУА Дмитра Дзвінчука. Щиро вітаємо Дмитра Івановича з підтвердженням високої довіри до нього з боку учасників і учасниць Товариства та бажаємо плідної праці на благо науки та освіти України!

Довідково. Товариство «Знання» України є наймасовішою громадською науково-просвітницькою організація України, заснованою 16 січня 1948 р. На сьогодні воно об'єднує на добровільних засадах десятки тисяч науковців, діячів культури, працівників освіти, охорони здоров'я, спеціалістів сфери виробництва. В усіх регіонах України діють обласні організації Товариства «Знання» України, республіканська організації АРК, Київська і Севастопольська міські організації Товариства, ради і правління яких очолюють знані вчені, діячі культури, громадські діячі. Товариство традиційно займається поширенням наукових знань, висвітленням досягнень культури, дбає про розробку та впровадження нових інформаційно-освітніх технологій, працює над створенням потужної інформаційної бази знань. На черзі створення корпоративної обчислювальної мережі на території України, яка забезпечить інтеграцію інтелектуального потенціалу членів Товариства з національним та світовим інформаційними ресурсами.


 

  • 2
  • 3
  • 4

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця