ПРОФЕСОР КАФЕДРИ ПУА ВЗЯВ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ З ГЕНДЕРНО ОРІЄНТОВАНОГО ВРЯДУВАННЯ


Протягом 23-26 квітня у Києві відбувся тренінг для тренерок і тренерів «Гендерно орієнтоване врядування», участь у якому взяв директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління, професор кафедри ПУА ІФНТУНГ Дмитро Дзвінчук. Серед інших учасниць і учасників заходу були представники органів публічного управління і закладів вищої освіти, зокрема Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університеті імені Івана Франка, Житомирської політехніки, Чернігівської політехніки, а також обласних центрів підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

У програмі тренінгу було передбачено інтенсивне навчання тематиці гендерно орієнтованого врядування, ознайомлення з тематичними тренінговими модулями «Гендерно орієнтоване врядування», робота в тренерських парах над проведенням навчальних занять із зазначеної тематики.

Захід було організовано Вищої школою публічного управління у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ). Тренерками були Оксана Ярош, консультантка НДІ, докторка політичних наук і Наталія Тарасенко, експертка НДІ з питань гендерно орієнтованого врядування, Голова Ради ГО «Паритет».


 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5