Презентація в рамках програми "Erasmus+"

В рамках програми міжнародної академічної мобільності «Erasmus+»  25 листопада 2021 р. в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу  відбувся  робочий візит професора кафедри виробничих систем факультету механічної інженерії та робототехніки Гірничо-металургійної академії ім. Станіслава Сташіца (AGH) Міхала Бембенека.

Гостьового професора з Польщі приймав Інститут інженерної механіки. Напрацювання інженерно-наукової команди  кафедри виробничих систем AGH – матеріали на теми «Типи біомаси, виготовлення машин та обладнання, а також технологічних ліній для виробництва палива з біомаси та композитного палива з особливими властивостями» та «Відходи важкої промисловості, можливості утилізації, будівництво машин та обладнання, а також технологічних ліній для переробки окремих відходів важкої промисловості», були представлені  на онлайн-зустрічі з студентами-магістрантами, та професорсько-викладацьким складом ІІМ, що була організована на кафедрі Нафтогазових машин та обладнання.

Цікаво, що польський професор вільно володіє українською мовою і навіть розпочав цикл своїх презентацій в ІФНТУНГ українською мовою, що, звісно, значно спрощує сприйняття складної професійної термінології.

 

  • myh
  • myh
  • myh