Презентація проєкту для підтримки місцевого бізнесу

21 грудня 2021 року в Івано-Франківській ОТГ було презентовано проєкт, націлений на підтримку місцевого бізнесу, зокрема мікро-, малого і середнього підприємництва, щодо впровадження інновацій, принципів зеленої економіки та сталого розвитку.

Ініціатором та головним виконавцем проєкту став Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради, який і виступив організатором сьогоднішньої першої координаційної зустрічі – діалогу ключових партнерів у напрямі  інноваційного розвитку громади Івано-Франківська та урочистого підписання Меморандуму про співпрацю з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) в межах проєкту EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП.

Кафедра прикладної економіки та Центр розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» інституту економіки та менеджменту ІФНТУНГ всіляко підтримують окреслені цілі проєкту та будуть долучені до його заходів. МСП нашої ОТГ мають бути екологічно свідомим бізнесом, в цьому напрямі і працюватимемо. Дякуємо партнерам за співпрацю!

  • 21.12.2021 презентація проекту
  • 21.12.2021 Презентація проєкту