ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАУКОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ І ЗДОБУВАЧІВ УНІВЕРСИТЕТУ


аціональний фонд досліджень України спільно з Офісом «Горизонт Європа» в Україні успішно завершили дводенний навчально-практичний та інформаційний захід на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Захід був спрямований на підтримку та розвиток продуктивної наукової спільноти в Україні та створення привабливих умов для роботи українських та іноземних науковців. Участь у ньому взяв професор кафедри публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ Василь Остап'як.

За ці два дні учасники й учасниці мали можливість дізнатися про широкі грантові можливості, які надає Національний фонд досліджень України, та інструменти підтримки в рамках програми «Горизонт Європа». Особливий акцент було зроблено на можливості для вітчизняних науковців, інноваторів, малих та середніх підприємств, а також бізнес-структур.

Доповідачі поділились цінною інформацією щодо нових ініціатив Європейської комісії, які можуть сприяти успішній інтеграції українських організацій у європейські дослідницькі мережі та диверсифікації фінансових джерел для їхньої діяльності у сфері досліджень та інновацій.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Національний фонд досліджень України та Офіс «Горизонт Європа» упевнені, що заходи такого формату зміцнюють науковий потенціал України та відкривають нові перспективи для міжнародної співпраці.


 

  • 3
  • 3