Практика наших студентів

 

Вже майже місяць, як я проходжу практику від Travel Study Work у Туреччині, регіон Сіде. Я навчаюсь за ОП "Туризм", і працюю трансферним гідом. Я закохалась у цю країну з першого погляду, Туреччина вражає своїми краєвидами, гостинністю та сервісом.

Трансфермен - це обличчя компанії та людина, яку гості бачать найпершими. Які обов'язки? По-перше, ми збираємо туристів біля автобусів, далі супроводжуємо їх до готелів, у цей час, знайомимо їх з країною, екскурсіями, які пропонує наша компанія - Join Up, доповідаємо важливу інформацію та цікаві факти. Довести кожного туриста з аеропорту до своїх готелів, доповісти необхідну інформацію та підняти настрій - це наша головна ціль. 

Із мінусів - графік, ми працюємо багато. Дуже часто затримують рейси, і треба чекати гостей в аеропорту по декілька годин. Спати в аеропорту на стільцях - це стабільно. 

Із приємного, також, інколи нам вдається поїсти в готелях, шведський стіл у нашому розпорядженні.

Що ми робимо у вільний час ? Спимо, спілкуємось, ділимось досвідом, готуємо їсти та гуляємо.

Де ми живемо? Ложман - це гуртожиток для трансферменів та готельних гідів.

Інколи, ми також супроводжуємо гостей на екскурсіях: яхта-тури, грін каньйон, тематичний парк The Land of LEGENDS, океанаріум, Демре Міра Кекова, Памукале та ще багато інших. 

Поки, можу сказати, що робота не є легкою, але дуже цікавою. Найкраще відчуття для мене - це коли гості уважно слухають, потім дякують, і ще залишають бакшиш (чайові), які ділимо з водіями 50/50

Дякую за увагу!
З повагою, Діана

 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця