Позитивні зрушення в енергетиці – в руках молоді

Днями підбито підсумки конкурсу есе «Що таке енергетична безпека?» від USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). За умовами Конкурсу учасники мали висвітлити своє розуміння енергетичної безпеки та чому вона є невіддільною частиною національної безпеки, енергетики – як важливої галузі економіки, від безпечного і стабільного функціонування якої залежить безперебійне функціонування усіх сфер економіки України.

Серед переможців – наш студент Андрій КУЛЬЧАК (гр. ІВЕ-22-1, ОП «Інженерія відновлюваної енергетики»), який посів в конкурсі «Що таке енергетична безпека?» друге місце.

Напередодні переможці конкурсу молодіжних есе з питань енергетичної безпеки зустрілись, аби поспілкуватись з журі конкурсу – представниками USAID ПЕБ – і поділитись своїми враженнями від цієї нової молодіжної ініціативи. 

Учасників привітав заступник директора USAID ПЕБ Дмитро ІНГУЛ. Він зазначив, що «молоді люди є архітекторами змін, їх погляди формують передумови для позитивних зрушень в усіх ключових сферах, включаючи енергетику». Він також подякував учасникам за активну участь, цікаві думки, особистий досвід і практичні поради щодо посилення енергетичної безпеки.

Усі роботи переможців конкурсу опубліковані на ресурсах USAID ПЕБ і продовжують публікуватись на платформі Online.ua. 

Університетська спільнота вітає розумника Андрія КУЛЬЧАКА з перемогою та бажає йому подальшої наснаги і здобутків в галузі відновлюваної енергетики!

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4