Потрапити у справжній центр STEAM - освіти

Могли всі, хто завітав до ІФНТУНГ на STEM FEST з нагоди завершення навчального року та відвідав Центр інноваційного розвитку. Тут їм продемонстрували обладнання та можливості його використання у популярному напрямку активації технічної творчості молоді – STEAM-освіти.

А ще у со-working зоні Центр інноваційного розвитку забезпечує всіма необхідними ресурсами гурткову та факультативну роботу, а також створює умови для STEAM-навчання, організовує тренінги, семінари, конкурси та культурно-просвітницькі заходи щодо популяризації STEAM-освіти. 

Самі студенти університету розповідають присутнім, що вони мають постійний доступ до цього сучасного обладнання з числовим програмним керуванням і можуть втілити в матеріалі власні розробки.

Інноваційне обладнання цікаве не лише студентам, які навчаються в ІФНТУНГ на інженерних спеціальностях та мають можливість вивчати сучасні засоби проектування, роботу  3D-принтера та реального виробничого обладнання, але й винахідникам-аматорам й вправним фахівцям, яким бракує лиш одного – професійного обладнання для реалізації своїх проєктів. 

Тут може у  реалізувати свої ідеї кожен, хто зважиться на амбітний крок – стартувати у STEAM-навчання з ІФНТУНГ.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5