Попереду – спільна праця

Сьогодні до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу завітала делегація Дрогобицького механіко-технологічного фахового коледжу в складі  директора Богдана Звіра та завідувача денним відділенням автоматизації та приладобудування Михайла Лазаріва.

1На зустрічі з ректором ІФНТУНГ Євстахієм Крижанівським були обговорені позиції освітніх закладів, які лягли в основу договору про співпрацю у галузі навчальної, наукової, інноваційної, спортивно-масової діяльності тощо.

Відтак у присутності першого проректора Олега Мандрика, проректора з наукової роботи Ігоря Чудика, директора інституту інформаційних технологій Ігоря Лютака, директора інституту інженерної механіки Любомира Романишина, завідувача кафедри нафтогазових машин та обладнання Ярослава Федоровича, завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Василя Борина та представників адміністрації коледжу підписанти – ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський та директор Дрогобицького механіко-технологічного фахового коледжу Богдан Звір, скріпили своїм підписами договір.

Відповідно до угоди про співпрацю сторони спрямують свої зусилля на проведення та реалізацію результатів виконання державних, національних та міжнародних проєктів, на науково-технічне та інформаційне сприяння щодо забезпечення їх реалізації та комплексне вирішення задач. Також передбачається виконання спільних науково-технічних проєктів, проведення нарад, конференцій та семінарів, обмін досвідом науково-дослідної і науково-виробничої діяльності тощо.

 

  • 1
  • 2
  • 3