Попереду – перемоги!

У спортивному комплексі імені А. П. Гемби Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу стартував Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дитячих юнацько-спортивних шкіл та шкіл олімпійського резерву.

Подія надзвичайно важлива, з огляду на те, які очікування пов’язують з її учасниками. Директор департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко підкреслив:

- Тут зібрались юнаки і дівчата від 2004 року народження, загалом 25 команд з усіх куточків України, 542 учасника. Впродовж двох днів відбуватимуться командні змагання з різних видів легкоатлетичної програми. І не випадково нині тут присутній головний тренер збірної команди України з легкої атлетики В’ячеслав Тиртишник, який особисто переглядатиме змагання атлетів, і старші тренери за видами легкої атлетики. Йдеться про наш резерв, молодь, від якої очікуємо вже через кілька років серйозних результатів у дорослому спорті. На цю вікову категорію ми покладаємо великі надії.

Високі гості разом із начальником управління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації Орестом Оклієвичем звернулися до учасників змагань із вітальним словом і побажали їм досягти найкращих результатів, адже сьогодні вони підбивають підсумок своєї тривалої і важкої роботи.

В усякому разі, умови для досягнення спортивних вершин – чудові. Віталій Матешко наголосив:

-Для нас дуже важливо, що маємо таку легкоатлетичну арену, як стадіон ІФНТУНГ, бо на сьогодні вона єдина в області відповідає сучасним вимогам, відтак – отримали змогу провести тут чемпіонат України.

Нова спортивна локація сподобалась і юним легкоатлетам, тож настрій – бойовий, а попереду – перемоги.

 

  • 1
  • 11
  • 111
  • 22
  • 222
  • 222