Подяка ГУ ДСНС в Івано-Франківській області

Колектив Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу висловлює велику подяку всім працівникам аварійно-рятувальних підрозділів та керівництву Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області за титанічну роботу з ліквідації в університеті наслідків ворожої ракетної атаки. Два дні поспіль невтомна й мужня команда ДСНСників працює цілодобово. Хлопці не цураються будь-якої роботи: вони і пожежу швидкими темпами загасили, очищають завали. Наші рятувальники показали себе якнайкраще в такий скрутний для університету час

У ці важкі дні університетська спільнота мала нагоду переконатись, що відвага, впевненість, оперативність, професіоналізм, людяність та  відповідальність – це риси кожного співробітника Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Ми дякуємо кожному рятувальнику, який у час скрути був поруч та виконував свою роботу на відмінно. Окрему подяку ІФНТУНГ висловлює начальнику ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Володимиру ЧЕРНЕЦЬКОМУ за професійну організацію робіт, підтримку та розуміння.

Низький уклін усім рятувальникам!

З глибокою повагою та шаною,

Ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК та колектив ІФНТУНГ