Викладачі кафедри туризму, рекреації та регіонального розвитку, доц. Вікторія Гринюк та доц. Наталя Казюка відвідати онлайн-семінар «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», який проводив професор Предраг Тошич, експерт із понад 15-річним досвідом роботи в індустрії гостинності (Боснія і Герцоговина).
Подія об'єднала понад 100 учасників з різних університетів України.
Ключові теми заходу:
🍽 Молекулярна гастрономія – як наука змінює смакові поєднання
🖨 3D друк їжі
🔥 Розумні печі
ШІ в кулінарному мистецтві – як ШІ допомагає передбачати смаки та оптимізувати рецепти.
Ці тенденції показують, що майбутнє гастрономії – це поєднання мистецтва, науки та технологій.
Після підвищення кваліфікації викладачі мають змогу ділитися знаннями про сучасні технології в галузі ресторанного бізнесу зі студентами та адаптувати набутті знання у навчальний процес