ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ



Викладачі кафедри туризму, рекреації та регіонального розвитку, доц. Вікторія Гринюк та доц. Наталя Казюка  відвідати онлайн-семінар «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», який проводив професор Предраг Тошич, експерт із понад 15-річним досвідом роботи в індустрії гостинності (Боснія і Герцоговина).

Подія об'єднала понад 100 учасників з різних університетів України.

Ключові теми заходу:
🍽 Молекулярна гастрономія – як наука змінює смакові поєднання
🖨 3D друк їжі 
🔥 Розумні печі
 ШІ в кулінарному мистецтві – як ШІ допомагає передбачати смаки та оптимізувати рецепти.

Ці тенденції показують, що майбутнє гастрономії – це поєднання мистецтва, науки та технологій.

Після підвищення  кваліфікації викладачі  мають змогу ділитися знаннями про сучасні технології в галузі ресторанного бізнесу зі студентами та адаптувати набутті знання у навчальний процес

 

  • 1
  • 2