Підтримка молоді в громадах Прикарпаття

Директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, професор Дмитро Дзвінчук взяв участь круглому столі «Людський капітал, співпраця молоді та розвиток молодіжних ініціатив у громадах Прикарпаття». Захід організовано Агенцією розвитку територіальних громад Прикарпаття з метою обговорення питання розвитку молодіжного середовища, пошуку ініціатив і можливостей співпраці для самореалізації молоді.

1У своєму виступі Дмитро Дзвінчук акцентував увагу на ключових аспектах формування та розвитку людського капіталу, важливості пошуку та залучення на державну службу та службу в органах місцевого самоврядування талановитої молоді та ролі Івано-Франківської обласної ради у підтримці молодих ініціативних людей.

До того ж директор Інституту розповів учасникам та учасницям круглого столу про особливості цьогорічної вступної кампанії на бакалаврську та магістерську програми зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» в ІФНТУНГ.

Також на заході презентували напрямки роботи молодіжного інтеграційного центру в м. Івано-Франківськ та обговорили попит громад на освітні й культурні заходи, які б сприяли інтеграції та згуртованості у громадах Прикарпаття.

Організатори заходу переконані, що територіальні громади Прикарпаття підтримуватимуть потенціал молодих людей і сприятимуть їх навчанню та розвитку.

 

 

  • 1