Підсумкова атестація - на робочому місці

 

18 червня 2021р. доцент кафедри обліку та оподаткування Ольга Сергіївна Степанюк разом з працівником Координаційного центру дуальної освіти ІФНТУНГ Галиною Мельник за участі наставника від підприємства Марії Бігановської провели підсумкову атестацію знань з дисципліни «Звітність підприємства» студентки 4 курсу інституту економіки та менеджменту групи ОП-17-1 Наталії  Мелінишин .

В процесі опитування студентка Наталія Мелінишин наочно продемонструвала як отримані нею теоретичні знання в університеті застосовуються в практичній діяльності підприємства, на якому вона працює. Зокрема, студентка відповіла на ряд запитань наставника, викладача, продемонструвала свої навички в формуванні фінансової звітності за допомогою програми 1С:’’Бухгалтерія’’. Також було визначено, які звіти складає підприємство та граничні терміни звітування. Наставник  від підприємства Марія Бігановська високо оцінила професійну роботу Наталії Мелінишин як бухгалтера.

В процесі зустрічі були обговорені напрямки покращення й оновлення теоретичної складової освітньої програми «Облік і оподаткування» відповідно до сучасних вимог ведення бізнесу і професії, узгоджено план зустрічей та аспекти координації подальшої роботи та навчання здобувача освіти.

 

 

  • 18 червня 2021р. доцент кафедри обліку та оподаткування