Перемагаємо в спорті - непереможні на фронті!

Нагороди з чемпіонатів світу привозять не лише юні прикрапатці, але й ветерани. Так, Іван Ількович Файчак – учасник та призер багатьох всеукраїнських і міжнародних змагань з легкої атлетики серед спортсменів старшої вікової категорії, багаторічний викладач кафедри фізичного виховання і спорту (в університеті працює з 1990 року), а сьогодні – інструктор з фізичного виховання Центру молодіжного спорту, вкотре не словом, а ділом засвідчив свою професійну майстерність, гідно представивши Україну й рідний університет на IX Чемпіонаті світу з легкої атлетики.

1На міжнародних змаганнях Іван Ількович виступав у групі Ч80 з бігу на 60 метрів з барʼєрами. З результатом 14.97 с атлет виборов срібну медаль!

Змагання проходили з 26 березня по 1 квітня у польському місті Торунь. Участь у  чемпіонаті взяли понад 4000 спортсменів з 88 країн світу. Команду України представляли 77 спортсменів з 14 областей.

Загалом на IX Чемпіонаті світу з легкої атлетики серед ветеранів збірна України посіла 16 місце, здобувши 7 золотих, 7 срібних та 8 бронзових медалей.

Університетська спільнота вітає нашу спортивну легенду з перемогою й бажає здоров’я, наснаги та удачі на чемпіонах всіх рівнів!