Освіта – ваш великий шанс

В День Конституції України  Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу знову нагадав краянам про невід’ємне право кожного громадянина отримати освіту. Його представники взяли активну участь у проведенні заходу «Я маю право», організованому Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Звісно, йшлося, про широке коло прав людини, які є найбільшими цінностями, що забезпечує наша держава. Але освіті в ньому належить особливе місце. Адже освіченість – запорука подальшого цивілізаційного поступу українського суспільства. Вона стає запорукою самореалізації кожної особистості, а відтак – зростання потенціалу всієї країни.3

ІФНТУНГ свідомий своєї ролі в цьому процесі. Саме тут надають унікальну нагоду здобувати якісну освіту в нафтогазовій галузі, роль якої в часі війни та повоєнної відбудови годі переоцінити. Тому Приймальна комісія ІФНТУНГ разом зі Студентським парламентом і Відділом інформації та зв’язків з громадськістю презентувала прикарпатцям ті можливості, що відкриваються студентам закладу – як випускникам шкіл та училищ, так і дорослим людям, які хотіли б отримати другу освіту чи закінчити магістратуру.

Яке воно – навчання в ІФНТУНГ – всі присутні могли довідатися з перших рук, від студентів і викладачів. Але й ті, кому не пощастило потрапити на цю зустріч, мають нагоду завітати до Приймальної комісії особисто, за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Карпатська, 15, приміщення Науково-технічної бібліотеки університету (перший поверх, кабінет 8.13), або зателефонувати за номерами 380(342)54-72-18, 380(50)766-32-40, 380(67)132-63-11.