Неформальна посвята в студенти на ексклюзивній локації — «Памір»!

Близько 100 студентів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу підкорили гору Томнатик (1565 м) в Яловичорському масиві Українських Карпат і провели урочисту посвяту поблизу радіолокаційної станції «Памір».

1Унікальну подорож на закриту локацію для першокурсників організувала Профспілка студентів університету. Протягом дня студенти підкорили вершину гори Томнатик,  познайомились з історією РЛС «Памір», милувались надзвичайним гірський пейзажем, що особливо вражає вранці, коли вершину вкриває туман, а також вечірньою містичністю цієї локації, бо ж не так часто в житті доводиться бачити величезні білі куполи під захмареним чи зоряним небом.

2Окрім незабутніх вражень від побаченого, профспілка організувала для першокурсників  імпровізований квартиник з українськими піснями.

«Поїздка пройшла феєрично, студенти отримали незабутні емоції, адже саме такі миттєвості гарантуємо ми - команда Профспілки студентів університету», - зазначає голова профспілки Ілона Сапіжак.

 

 

  • 1
  • 2
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця