Навчайся в Івано-Франківську!

Нещодавно Івано-Франківськ очолив рейтинг міст (за загальним рейтингом міст DOU), які є найкомфортнішими для проживання ІТ спеціалістів, обійшовши міста-мільйонники. Затишне, з яскравим культурним життям, ідеальне для роботи, створення сім'ї і, звичайно, навчання. Так, в структурі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу є профільний інститут – інформаційних технологій, який тісно співпрацює з ІТ компаніями міста, забезпечуючи цим високу якість підготовки фахівців і працевлаштування випускників. Відзначимо, що більшість провідних фахівців ІТ галузі – це випускники ІФНТУНГ!

Сьогодні, коли перед абітурієнтами постав вибір професії, Івано-Франківський ІТ Кластер у співпраці з ІФНТУНГ ініціював флешмоб - "Навчайся в Івано-Франківську!" - такий заклик адресовано молоді та вступникам до закладів вищої освіти від місцевих ІТ компаній та ІТ компаній зі світовим ім’ям – bvblogic, Eleks, Softserve, Perfectial, Avenga, 27 Nerds.

Керівники ІТ компаній, які звернулися сьогодні до молоді, діляться своїм досвідом: вони мали можливість жити та працювати у великих містах України чи в будь-якій точці світу, але в результаті обрали рідний Івано-Франківськ!

Тож чому студентам потрібно обирати Івано-Франківськ?

1Віталій Родимюк, bvblogic

«Я також був на цьому етапі, коли слід було обирати місто й університет для навчання. Маючи можливість навчатися в кращих закладах України та Європи, я свідомо обрав Івано-Франківськ і Національний технічний університет нафти і газу. Зараз тут є все для того, щоб розвиватися як професійно, так і особистісно для того, щоб ставити нові цілі та їх досягати».  

2Володимир Якубовський, Perfectial

«Вища освіта – каталізатор успіху! Завдяки їй ми отримуємо перевагу перед іншими! Я закликаю вас здобувати вищу освіту, вчитись у закладах вищої освіти Івано-Франківська! І тоді вам легше буде досягти своїх цілей!»

3Любомир Ходак, Softserve

«Саме навчання в ІФНТУНГ стало поштовхом до побудови успішної кар’єри у сфері ІТ! Вступайте в університети нашого міста на ІТ спеціальність, а вже за 2 роки ми чекаємо вас у нас».

Сподіваємося, що цей онлайн-флешмоб допоможе майбутнім студентам, які ще вагаються з вибором міста й університету для навчання.

Більше відео за хештегом #Навчайся_в_Івано_Франківську на facebook-сторінці ІФНТУНГ (https://www.facebook.com/IFNTUOG).