У рамках проєкту «Ridni – офіс технологічних рішень та школа зберігання, консервування та переробки в харчовій сфері», що реалізується ГО «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», 18 січня 2024 р. відбувся воркшоп, учасником якого була в.о. зав.кафедри туризму, рекреації та регіонального розвитку Коробейникова Я.С.
Теми, які обговорювалися:
• основи HACCP та вимоги до безпечності харчових продуктів
• інноваційні підходи у виробництві продукції
• інтеграція крафтових продуктів у ланцюги доданої вартості
Найголовніші висновки:
- наша гастрономічна спільнота – це не просто об'єднання людей, а справжній тандем для розвитку та підвищення якості гастрономічної індустрії та можливостей для туризму;
- управління безпечністю харчових продуктів – це ключ до довіри споживачів та успішного ведення бізнесу;
- інновації у гастрономічному виробництві – це необхідна складова конкурентоспроможності.
У ході навчання була можливість підвищити свій фаховий рівень стосовно безпеки в готельно-туристичній сфері, набути нових знань щодо законодавчого забезпечення безпеки харчової продукції, практичних кейсів застосування міжнародних практик у сфері готельно-ресторанного бізнесу.