НАВЧАТИСЬ НІКОЛИ НЕ ПІЗНО, ТА НАВІТЬ ПОТРІБНО! ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ВИКЛАДАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ: ОБМІН ДОСВІДОМ ТА КРАЩІ ПРАКТИКИ»

Навчатись ніколи не пізно, та навіть потрібно. Для тих, хто прагне до постійного саморозвитку, ідея навчання впродовж життя — в самий раз. 
Але як зробити процес навчання цікавим і корисним? Маємо рекомендацію — стажуйтесь!!!

Саме таку ідею щодо стажування, а також проблематику впровадження інноваційних методів викладання у вищій школі 
було обговорено під час проведення Круглого столу «Інноваційні методи викладання у вищій школі: обмін досвідом та кращі практики»,
який відбувся 15 лютого 2020 року на кафедрі менеджменту та адміністрування ІФНТУНГ. До участі у Круглому столі були запрошені викладачі кафедри менеджменту та адміністрування та  гості, а саме: завідувач кафедри менеджменту і маркетингу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», д.е.н., проф. Ткач О.В. та викладачі даної кафедри, зокрема:  к.е.н, доц. Михайлів Г. В.,  к.е.н, доц. Шурпа С. Я.,  к.е.н, доц. Копчак Ю. С. Даний захід став підсумком проходження  стажування викладачів дружнього університету на кафедрі менеджменту та адміністрування  ІФНТУНГ.

По завершенню Круглого столу його учасники мали можливість закріпити підсумки зустрічі, прийнявши участь у тренінгу «Який я викладач?», проведений к.п.н., доцентом, завідувачем кафедри суспільних наук ІФНТУНГ Кравченко Вікторією Юріївною. 

Було цікаво, корисно, інформативно, професійно, інноваційно...!

 

  • НАВЧАТИСЬ НІКОЛИ НЕ ПІЗНО, ТА НАВІТЬ ПОТРІБНО! ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ВИКЛАДАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ: ОБМІН ДОСВІДОМ ТА КРАЩІ ПРАКТИКИ» [18.02.2020 р.]