Навчальні семінари з Akkodis Germany Tech Experts GmbH

Викладачі й студенти університету пройшли триденне навчання (15–17 травня), організоване міжнародною технологічною інжиніринговою компанією Akkodis Germany Tech Experts GmbH.

Про етапи проєктування та можливості сучасних CAD систем мали можливість дізнатися викладачі та вибрані студенти 3, 4 курсів бакалаврського рівня і 1 року навчання магістерського рівня вищої освіти Кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки ІФНТУНГ. Навчальні семінари проводив менеджер проєктів Akkodis Germany Tech Experts GmbH Ярослав Попов.

Окрім набутого нового досвіду кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки отримала цінний подарунок від компанії Akkodis Germany Tech Experts GmbH – комп’ютери із ліцензійною програмою автоматизованого проєктування електротехнічних установок ELCAD, встановленою на ліцензійній оболонці Windows 10. Передача оргтехніки відбулася за ініціативи менеджера проєктів Ярослава Попова та за підтримки компанії AUCOTEC.

«Ми переконані в подальшій плідній співпраці нашої кафедри з компанією Akkodis Germany Tech Experts GmbH як у напрямку навчання студентів, так і щодо питань практик і працевлаштування. Дуже цінно, що в такий непростий для України час українці й наші партнери згуртовуються в усіх державах для підтримки, допомоги в різних галузях, інвестицій у майбутнє нашої країни. Від себе дякуємо Ярославу Попову за ініціативу, сприяння та підтримку на всіх етапах, його час і кваліфікований підхід до навчання, - відзначив завідувач кафедри Петро Курляк (Petro Kurlyak). - Кожен має виконувати свою роботу. Наша - навчання конкурентоздатних фахівців з електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. Ми не втрачаємо можливостей набуття нового досвіду».

Докладніше: https://nung.edu.ua/news/navchayuchy-inshykh-vchymosya-sami

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця