Науковий гурток Економіка та бізнес на фестивалі інновацій!

 

12 жовтня 2021 року, в рамках проведення ІІІ STEM-фестивалю, було представлено громадськості міста й області діяльність наукового гуртка «Економіка та бізнес» кафедри прикладної економіки («Кафедра Прикладної Економіки» ), наукового простору студентських ініціатив кафедр ПЕК та ПІМ (Кафедра прикладної економіки ІЕМ ІФНТУНГ Кафедра підприємництва і маркетингу (Entrepreneurship and Marketing Dept.), а також напрацювання Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (Бізнес-Інкубатор в Івано-Франківській області ).

Організатором фестивалю виступив комунальний заклад позашкільної освіти ЦЕНТР ОСВІТНІХ ІННОВАЦІЙ (п. Марія Починок ), який увійшов у ТОП-5 закладів позашкільної освіти України. Програмою заходу передбачено проведення презентацій, майстер-класів, конкурсів, ігор з метою представлення кращого досвіду у сфері STEM-освіти, інноваційних технологій, інновацій та винаходів для здобувачів освіти, івано-франківців та гостей міста.

Представники університету, а це доцентка кафедри прикладної економіки Тетяна Паневник (Тетяна Паневник) і завідувачка Центру розвитку підприємництва «Бізнес-Інкубатор» Оксана Самборська (Oksana Samborska), представили на фестивалі календарний план заходів наукового гуртка і наукового простору на 2021-2022 навчальний рік, розробки здобувачів освіти університету за спрямуванням «Економіка та бізнес». Присутні виявили неябияку зацікавленість щодо участі у тренінгах в бізнес-інкубаторі та інших заходах з розвитку інноваційного підприємництва

 

  • 12.10.2021 1
  • 12.10.2021 2
  • 12.10.2021 3
  • 12.10.2021 4