Нафтогаз допоможе університету вчасно розпочати навчальний рік

У рамках робочого візиту на Прикарпаття делегація Групи Нафтогаз разом з її очільником Олексієм ЧЕРНИШОВИМ відвідала Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, щоб на власні очі побачити масштаби руйнувань внаслідок російської атаки, оцінити комплекс виконаних робіт з їх подолання та намітити подальші плани з відновлення університету. Адже одразу після ворожого обстрілу Група Нафтогаз заявила, що готова профінансувати відновлювальні роботи, щоб студенти могли якнайшвидше повернутися до навчального процесу в стінах рідного університету.

Найбільша українська нафтогазова компанія, яка є надійним партнером і другом ІФНТУНГ та зарекомендувала себе драйвером реформ та європейської інтеграції України, виділила кошти на відновлення університету та допомогла людським ресурсом.

Вагомість підтримки та допомоги підкреслив ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК, який супроводжував високого гостя та показував йому злагоджену роботу з відновлення корпусів та засклення вікон. Очільник університету не применшує й наявності проблем та викликів, які слід подолати до початку нового навчального року: «Якнайшвидше відновлення освітнього процесу та гарантування безпечного освітнього середовища є пріоритетними завданнями для університету. Підтримка й допомога наших партнерів підсилює нашу віру в те, що підготовка фахівців нафтогазового, енергетичного, інженерного та інших профілів в ІФНТУНГ розпочнеться своєчасно».

Питання неперервності нафтогазової освіти хвилює й Олексія ЧЕРНИШОВА. Уважно слухаючи пояснення ректора університету, він уточнює, цікавиться деталями. Адже наші партнери розуміють, що ІФНТУНГ – це унікальний ЗВО, який понад 50 років працює над підготовкою профільних інженерних кадрів, має сучасне обладнання, кваліфікованих викладачів та науковців. І удар по нафтогазовій освіті – це удар по галузі. Тож очільник групи Нафтогаз запевнив, що компанія докладе також всіх зусиль, щоб 2024-2025 навчальний рік в ІФНТУНГ розпочався вчасно. 

Ректор університету Ігор ЧУДИК висловив захоплення організацією та темпами відновлювальних робіт працівників, зокрема Добробату, подякувавши всім причетним за титанічні зусилля з відновлення зруйнованих корпусів університету. У знак подяки члени делегації Групи Нафтогаз отримали в подарунок мерчі ІФНТУНГ, а очільник національної компанії Олексій ЧЕРНИШОВ – символічно розписаний художницею тубус від джавеліна. 

Візит підкреслив, що спільно з партнерами ми здолаємо і труднощі, і ворога. Разом – ми сила!

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця