Молодь впливає!

Важливою складовою успішного розвитку суспільства є активна участь молоді та вплив на прийняття рішень, оскільки вона є носієм інтелектуального потенціалу та визначальним фактором соціально-економічного прогресу. Й Україна не є унікальною в цьому контексті, оскільки питання участі молоді та впливу гостро стоїть на порядку денному в багатьох країнах світу.

1Щоб студенти більше дізналися про свої права, поспілкувалися безпосередньо з представниками влади, Студентський парламент Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу організували захід «Молодь впливає».

«Наші студенти завжди були свідомі своєї виняткової місії – будувати успішне суспільство, країну своєї мрії й боронити Батьківщину! Вони енергійні, амбітні, сміливі, цілеспрямовані! Багато з них зараз на фронті виборюють наше майбутнє, інші - попри всі труднощі війни, продовжують здобувати знання, волонтерити, отримувати досвід, щоб допомогти нашій державі перемогти і якнайшвидше відновитися! І нам важливо, щоб студенти більше знали про свої права, про вплив на ухвалення та підвищення якості рішень тощо», зазначає голова культурно-масового сектору Студентського парламенту, студентка Інституту гуманітарного підготовки та державного управління (ПУА-22-1) Тетяна Дворська.

Спікерами заходу виступили:

Стефанчук Юрій - виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення асоціації міст України;

Івасишин Світлана - заступниця голови Конгресу молодіжних рад України, голова Молодіжної ради при Івано-Франківській ОД(В)А, голова ГО «ТиЗміни».

Слухачі мали можливість дізнатися думки експертів щодо питань працевлаштування, молодіжної політики та залучення молоді до прийняття рішень. А також отримали вичерпні відповіді на питання:  чи важливо ділитись своїми думками, якщо не маєш досвіду чи підтримки? чи дослухається місцева влада до молоді? чи має молодь просувати свої питання зараз, чи на часі?

 

Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця