МІЖНАРОДНЕ СТАЖУВАННЯ НАШИХ СТУДЕНТІВ - 2024

"Привіт. Це відгук про мій другий рік проходження практики в Туреччині, але вже на посаді екскурсійного гіда від української компанії Join Up є неймовірно насиченим та пізнавальним. Порівняно з першим роком, я значно підвищую свої навички та здобуваю новий досвід, який стає безцінним для моєї професійної кар'єри.

Працюючи екскурсійним гідом, я вдосконалюю комунікаційні навички, знання іноземних мов та вміння ефективно спілкуватися з туристами різного віку та національностей. Це дозволяє мені забезпечувати високий рівень обслуговування та задоволення відвідувачів, адаптуючись до різних ситуацій та інтересів груп.

Міжнародна практика є чудовою можливістю для культурного обміну та налагодження міжнародних контактів.

Спілкування з колегами з різних країн та робота з туристами з усього світу (Молдова, Румунія, Естонія, Литва, Латвія, Німеччина , Угорщина та інші) допомагають мені розширювати свій кругозір та розвивати міжкультурну компетентність.

Авжеж, важливою складовою моєї роботи є вміння виходити з важких ситуацій, брати на себе відповідальність та швидко реагувати на зміни.

Міжнародна практика – це не лише професійний розвиток, але й унікальна можливість працювати та відпочивати одночасно. Тому, я всім бажаю обов'язково спробувати такий незамінний досвід."

@s.a.m.d.i

  • 2
  • 3