Маєте бізнес-ідеї? Ми йдемо до вас!

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу прийняв у своїх стінах учасників робочої групи з розробки методології проведення конкурсу бізнес-ідей – підприємців, представників Івано-Франківської міської ради та університетської спільноти.

Зустріч проводилась у межах реалізації проєкту, що спільно фінансуються Європейським Союзом та урядом Німеччини. Провели її фахівці та експерти Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge.

Зі вступним словом виступила директор Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради Світлана Криворучко; про досвід Івано-Франківська в організації та проведенні конкурсів стартапів і бізнес-ідей присутнім розповіла заступниця директора Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради, очільниця управління економічного розвитку Надія Кромкач; Інноваційний холдинг «Сікорські Челендж» як координатора Всеукраїнської інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge Україна: підходи до формування Методики конкурсу бізнес-ідей» представила Інна Малюкова; семінар «Підхід до організації та проведення конкурсу бізнес-ідей; досвід Інноваційного холдингу «Сікорські Челендж» провів Сергій Сергієнко.

Нагадаємо, що на замовлення програми "EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП" Інноваційний холдинг "Сікорські Челендж" розробляє Методологію проведення Конкурсів бізнес-ідей для забезпечення ефективної та прозорої підтримки регіональними муніципалітетами новостворених та існуючих МСП. 4

Методологія охоплюватиме консультативну підтримку представників муніципальної влади, методику проведення конкурсів бізнес-ідей в кожному місті з урахуванням особливостей місцевого бізнесу, критерії оцінювання бізнес-ідей та відбору переможців конкурсів, консультативну допомогу переможцям у подальшому впровадженні їх інновацій.

За планом конкурси бізнес-ідей будуть організовані та проведені в шести містах України, а це –  Кам’янець-Подільський, Житомир, Біла Церква, Кременчук, Чернівці та Івано-Франківськ. Для виконання місії будуть залучені фахівці та експерти Інноваційного холдингу "Сікорські Челендж".

3У межах проєкту в кожному місті будуть проведені:тренінги для співробітників міських рад; піар-кампанії для залучення інноваційних підприємців до конкурсів бізнес-ідей; тренінги з підготовки команд бізнес-ідей до участі у конкурсах. За результатами конкурсів будуть обрані проєкти-переможці, котрі отримають підтримку міської влади у розвитку проєктів та консультаційну підтримку від фахівців Інноваційної екосистеми "Sikorsky Challenge Ukraine".

Довідково

Проєкт виконується Інноваційним холдингом "Сікорські Челендж" в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua


 

 

  • 1
  • 2
  • 11
  • 22
  • 222
  • 22211
  • 1111111
  • 99