Майбутні будівельники та інженери набувають практичного досвіду на реальних об’єктах

Днями для студентів Інституту архітектури, будівництва та енергетики – майбутніх будівельників та інженерів відбулася екскурсія на будівельний майданчик житлового комплексу HydroPark DeLuxe. Зустріч пройшла в рамках співпраці Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та БК Вертикаль.

Студенти, які відвідали будівельний майданчик, навчаються на 3 курсі спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» та  «Теплогазопостачання і водовідведення». І саме зараз готуються до виробничої практики.

1Доцент кафедри будівництва та енергоефективних споруд ІФНТУНГ Ігор Палійчук розповідає, що університет має на меті ознайомити студентів із проєктами, які знаходяться на різному етапі готовності. Так, у HydroPark DeLuxe є і здані об’єкти, і ті, у яких зараз активно ведуться будівельні роботи. Студенти на таких екскурсіях вивчають технологічний процес будівництва. Завдяки співпраці з компанією, у якої представлене широке будівництво, викладачі регулярно показують студентам різні етапи. Зокрема, раніше також були на будівництві іншого ЖК.

Під час екскурсії співробітники будівельної компанії розповіли про складність реалізації проєкту HydroPark DeLuxe та поділилися цікавою практичною інформацією, яку студенти зможуть використати у своїй роботі.

Дякуємо нашим партнерам за змістовну екскурсію та за вичерпні відповіді на всі запитання студентів.

Світлини - БК Вертикаль