Магістри випускники спеціальності 141 отримали дипломи!

Останній місяць зими 2024 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу багатий на приємні події – вручення дипломів магістрів.  Актова зала університету часто наповнюється випускниками, викладачами, гостями. Сьогодні заслужені дипломи тут вручали випускникам-магістрам Інституту архітектури, будівництва та енергетики.

Директор ІАБЕ Мирослав МАЗУР тепло відгукнувся про майбутніх фахівців, високо оцінив їхню наполегливість та цілеспрямованість у навчанні. Він висловив упевненість, що спеціальності, які вони панували в ІФНТУНГ  спеціальності: 131 - Прикладна механіка, 191 -  Архітектура та містобудування, 192 - Будівництво та цивільна інженерія,193 - Геодезія та землеустрій,  141 - Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, ніколи не дозволять їм байдикувати, а для відбудови країни після війни будуть одними з найзатребуваніших.

Вітали випускників й завідувачі кафедр, викладачі, куратори. Всі одностайні у своїх побажаннях миру, перемоги та праці за фахом на благо рідної країни.

Уся університетська спільнота бажає вам, дорогі випускники-магістри мирного неба над головою, знайти себе у професії та отримувати гідні зарплати. В добру путь! 

Більше фото 

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця