Магістерська путівка у професійне життя!

Саме її разом з дипломами магістрів в Актовій залі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу отримали 123 випускники Інституту природничих наук і туризму. У мантіях та магістерських шапочках, вони випромінювали щастя, радість, гордість за свої досягнення:  цьогорічний випуск налічує майже 30 дипломів з відзнакою. Привітати новоспечених магістрів спеціальності «Екологія», «Технології захисту навколишнього середовища», «Науки про Землю» (ОПП «Геофізика», «Геоінформатика», «Геологія нафти і газу», «Інженерна геологія і геогідрологія»), «Туризм» прийшли перший проректор ІФНТУНГ Олег Мандрик, дирекція ІПТН, завідувачі випускових кафедр, викладачі, працівники університету, батьки, рідні, друзі.  «До урочистої церемонії вручення магістерських дипломів промайнули, як одна мить, п’ять з половиною років навчання, - з гордістю та ледь помітним відтінком смутку в голосі зазначає директор ІПНТ Валерій Омельченко. – І сьогодні ми, наче  батьки, випускаємо своїх соколят з гніздечка у професійне життя. Весь наш колектив – професорсько-викладацький склад, керівництво ІФНТУНГ, дирекція та  секретаріат інституту, кафедри, зробили все можливе і неможливе, щоб навчити вас фаху, творчості, порядності. Користуйтесь цими здобутками! Будьте здоровими, щасливими, успішними у професії! І хай ваш успіх стане запорукою успіху нашої країни!»

Оплесками зустрічають випускники першого проректора Олега Мандрика, який передає їм щирі вітання від ректора  ІФНТУНГ Євстахія Крижанівського. Адже університет створив їм гідні умови не лише для навчання, але для всебічного розвитку особистості. Вони мали можливість удосконалюватись фізично у спортивному комплексі ім. А. П. Гемби, розвивати свої артистичні таланти в Центрі культури і дозвілля студентів, їздити по студентському обміну в рамках програми Еразмус +, отримати дипломи європейського взірця, займатись науковими дослідженнями в надсучасних лабораторіях, слухати лекції не лише видатних українських, але й зарубіжних вчених. Олег Миколайович щиро радіє за випускників університету і вірить, що вони разом з дипломами магістрів отримали дороговказ на шляху довгої успішної професійної діяльності:

«Сьогодні ви отримали дипломи і стали нашими повноправними колегами. Вірю, що на робочих місцях ви зможете оцінити зусилля та вміння професорсько-викладацького складу університету, який є гарантом високої якості освіти. Бажаю вам реалізуватись у професійному житті на своїй землі! Наша держава та Батьківщина потребує вас, ваших знань, рук, молодечого запалу та творчості!»

Також багато привітань було адресовано випускникам від завідувачів кафедр: Ярослава Адаменка (кафедра екології), Тараса Здерки (кафедра геології та розвідки нафтових і газових родовищ), Едуарда Кузьменка (кафедра геотехногенної безпеки та геоінформатики), Дмитра Федоришина (кафедра нафтогазової геофізики), Володимира Хомина (кафедра загальної, інженерної геології та гідрогеології), Людмили Архипової (кафедра туризму).  Вони подякували випускникам за цілеспрямованість, свідоме окреслення лінії життєвої дороги для отримання освітнього ступеня магістра, практичне осмислення наукових гіпотез і законів та побажали їм впевненості і наполегливості для досягнення високих результатів у житті.

Серед випускників панує гарний настрій та піднесення. Вони упродовж тривалого часу працювали на результат, і ось – цей результат у їхніх руках. Здавалось би, звичайний дрібно заповнений бланк. Але саме він відкриватиме їм двері компаній, фірм, підприємств, вестиме кар’єрними сходами. І від тепер тільки від вас буде залежати,  як ви ці знання застосуєте, куди будете йти, чого захочете досягнути! А ІФНТУНГ завжди готовий буде вам допомагати – порадою, консультацією, підтримкою!

 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5