Лекція з дисципліни «Проєктування електропостачальних систем» з залученням досвідченого проєктанта

Сьогодні 6.10.2022 студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності "Електротехнічні системи електроспоживання" І року навчання мали змогу прослухати лекцію на тему «Загальні засади проєктування електропостачальних систем» з дисципліни «Проєктування електропостачальних систем» з залученням досвідченого проєктанта, а саме Піщака Івана Васильовича – головного енергетика ПП «Гірбуд» та ПП "БК Ярковиця".

Тандем стейкхолдера та досвідченого викладача к.т.н., доцента Николин Уляни Михайлівни сприяв проведенню лекційного заняття в легкій для сприйняття та допитливій формі.

Зокрема, Піщак І.В. ознайомив студентів з основними задачами проєктування електропостачання об’єктів, структурою проєкта, основними вимогами до проєктування об’єктів різного призначення, а також вихідними матеріалами до проєктування. Лекція відбулася в он-лайн форматі у формі дискусії. Студенти задавали питання, на які отримали ґрунтовні відповіді від фахівця, який безпосередньо здійснює проєктування електропостачальних систем.

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця