Лекція Віталія Єфименко: Запровадження інноваційних технологій та реформація промислового сектора.

16.12.2022р на запрошення завідувача кафедри КМВ Панчука Віталія відбулася лекція стейкхолдера Віталія Єфименко, представника компанії Triada-Welding .

Triada-Welding - виробничо-інжинірингова компанія, системний інтегратор роботизованих комплексів. Спеціалізується у наданні інженерно-технічних послуг, розробці технологій, пов'язаних з розвитком і становленням різних зварювальних виробництв. Компанія є членом Запорізького кластеру ІАМ (Інжиніринг-Автоматизація-Машинобудування). Основні напрямки спеціалізації компанії: інжиніринг; технології процесів зварювання; адитивні, 3D-технології; роботизація зварювальних процесів; аудит зварювального виробництва; аутсорсинг; постачання зварювального устаткування і матеріалів; виробництво систем захисту при зварюванні; проєктування та виробництво зварювальної оснастки і кондукторів; навчання і R&D.

Під час заходу Віталій Єфименко, представник компанії, поділився своїм експертним досвідом у сфері автоматизації та роботизації робочих процесів, адитивних технологій 3D друку. Учасники лекцій отримали можливість ознайомитись з інноваційними підходами до створення технологічних процесів зварювання на виробництві, а також ознайомилися з особливостями підбору обладнання та зварювальних матеріалів.

Лектор також висвітлив концепцію розвитку українського промислового сектора та реформування підприємств. Він наголосив на важливості адаптації новітніх технологій у виробничих процесах та поділився баченням руху та перспективи української промисловості у світовому масштабі.

Студенти та викладачі ІФНТУНГ висловили подяку Віталію Єфименко за цінні знання та нові ідеї, які надихають на дослідження та інновації. Лекція стала кроком у підвищенні рівня освіти та підготовки молодого покоління до викликів сучасності.

*

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4