Лекція стейкхолдера Кваса Романа, представника компанії LEONI

Інформація про лекцію, прочитану стейкхолдером (Дисципліна – Основи автоматики, Викладач – Медвідь Юлія Василівна, асистент кафедри КМВ).

Для студентів спеціальності 131 – Прикладна механіка, освітньої програми «Інженерія мехатронних систем», групи ПМІ-21-1  10 листопада 2023 року (перша  пара 8:00-09:20) дистанційно прочитав лекцію на тему: «Автоматизація технологічних процесів на виробництві», Квас Роман.

Роман здобув освіту за спеціальністю Автоматизоване управління технологічними процесами. Розпочав кар'єрний шлях на Леоні у 2013 році на посаді інженера. В 2017 році став начальником відділу нормування праці. На даний момент є начальником відділу виробничих концепцій, основними завданнями якого є: калькуляція обладнання для нових проектів, впровадження автоматизованих рішень для виробництва та, власне, розробка виробничих концепцій.

Лектор детально розповів про автоматизацію на заводах LEONI, який активно займається розробкою та налагодженням автоматизації, а також впровадженням роботизованих процесів на підприємствах різного масштабу та складності.

 

P.S. Найактивніші студенти отримали невеличкі подарунки 

#дуальна_освіта_LEONI

 

*

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5