Он-лайн зустрічі з ІЕМ та ІІМ

 

07.03.2023 та 14.03.2023 відбулися он-лайн зустрічі Координаційного центру дуальної освіти ІФНТУНГ з директорами інститутів ІЕМ та ІІМ, завідувачами відповідних кафедр, гарантами ОПП та відповідальними від кафедр за дуальну форму здобуття освіти.

На порядку денному обговорювалося питання покращення реалізації впровадження дуальної форми здобуття вищої освіти в даних інститутах, якості освітніх послуг.

Виступила Ірина ПЕРЕВОЗОВА,  Координатор дуальної освіти університету. Ознайомила з документацією для оформлення переводу здобувачів освіти на ДФЗО, обов’язковістю додатків до робочих програм щодо переліку тем, питань, які виносяться для вивчення на підприємстві. Наголосила на посилення зворотнього зв’язку здобувача освіти, наставника на підприємстві і відповідальної особи від університету за ДФЗО.

Учасниками зустрічі запропоновано виділення певних годин навантаження у індивідуальний план науково-педагогічного працівника, відповідального за ДФЗО (3 розділ – організаційна робота). 

Олег МАНДРИК, перший проректор університету – наголосив на важливості дуальної освіти, результативності організації та здійснення діяльності Координатора дуальної освіти університету та Координаційного центру. Погодився з пропозицією учасників щодо внесення в  «Положення про планування і облік навчальної, методичної та організаційної роботи  науково-педагогічних працівників» додаткових годин навантаження для відповідальних за ДФЗО осіб.

Прийнято рішення винести на засідання методичної  ради обговорення питання про кількість додаткових годин навантаження у індивідуальних планах відповідальних за ДФЗО науково-педагогічних працівників.

Вирішено активізувати роботу кафедр інститутів по налагодженню зворотнього зв'язку з наставниками від суб'єктів господарювання,також внести доповнення до «Положення про планування і облік навчальної, методичної та організаційної роботи  науково-педагогічних працівників»  про виділення додаткових годин навантаження у  індивідуальний план відповідальних за ДФЗО науково-педагогічних працівників.

 

  • зустріччч
  • зустріч 1
  • зустріч 2