Лабораторія «Siemens» повертається у стрій

Сум, жаль та злість на ворога – змішані почуття, які відчувала уся університетська спільнота після руйнування російським авіаударом навчальної науково-дослідної лабораторії апаратно-програмних засобів «SIEMENS». Адже вона – результат тривалої плідної співпраці кафедри інформаційно-телекомунікаційних технологій та систем (ІТТС)  й ДП «Сіменс Україна». У лабораторії, що обладнана новітніми апаратно-програмними засобами концерну «Siemens», для студентів спеціальностей 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» (ОП «Комп’ютеризовані системи управління та автоматика», «Системна інженерія»  та «Інтернет речей») та 126 «Інформаційні системи і технології», викладачів та науковців були створені всі умови для підготовки висококваліфікованих фахівців з систем управління  та наукових досліджень у цій сфері, проведення конференцій та семінарів. 

Власне завдяки можливостям навчатись у висококваліфікованих викладачів та в сучасних інноваційних лабораторіях випускники  Інституту інформаційних технологій завжди – компетентні, конкурентоспроможні та на доброму рахунку на ринку праці. 

Сьогодні лабораторія загоює рани. Бо у кожній роботі, як показує досвід, ключовим є людський ресурс та потенціал. І в ІФНТУНГ, завдяки партнерам, друзям, працівникам, студентам та випускникам, його вистачає. Відремонтовані на цей день пошкодження приміщення лабораторії  надихають нас надією та оптимізмом, що незабаром і лабораторія апаратно-програмних засобів «SIEMENS» повернеться у стрій, щоб і надалі школити нове покоління айтішників, яке розпочне навчання в університеті вже з  1 вересня!