ХІІ Міжнародна науково-технічна конференція "Прогресивні технології в машинобудуванні АТМЕ 2024"

6-8 лютого 2024 року у Івано-Франківську та Яремчі відбулася міжнародна технічна конференція «Прогресивні технології в машинобудуванні - ATME 2024»,  яку щороку спільно із кафедрою «Львівської Політехніки» проводить кафедра КМВ ІФНТУНГ.  

Організатори наукового форуму – кафедра комп’ютеризованого машинобудування Інституту інженерної механіки та робототехніки ІФНТУНГ, Національний університет «Львівська політехніка» та ГО “Інтернаціональна спілка інноваторів та дослідників”.

Наукове зібрання відкрив завідувач кафедри КМВ професор Віталій Панчук. З вітальним словом виступив ректор ІФНТУНГ, професор Ігор Чудик. Він висловив вдячність співорганізаторам та наголосив на важливості проведення подібних заходів.

На конференцію представлено 75 тез доповідей зі Словаччини, Чехії, Румунії, Сербії, Литви, Польщі, Боснії та Герцеговини, України з понад 30 різних  Вишів та промислових компаній. У пленарних засіданнях виступив професор кафедри КМВ – Володимир Копей.   Голова програмного  комітету Віталій Панчук був спікером пленарного засідання. Також до роботи пленарного засідання долучились професор кафедри прикладної механіки та мехатроніки Луцького національного технічного університету Олександр Повстяний, професор факультету механічної інженерії Ниського університету (Сербія), професор Предраг Живкович, завідувачка кафедри автоматизації виробничих процесів Донбаської державної машинобудівної академії професор Галина Клименко.

ТЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ

1. Актуальні питання, тенденції розвитку, економічні та організаційні аспекти механічної інженерії, інженерної освіти і наукових досліджень.

2.Прогресивні технології машинобудівних виробництв, розробки, виготовлення та дослідження машинобудівної продукції.

3.Прогресивні технологічні процеси обробки різанням, методи формоутворення і поверхневого зміцнення.

4. Металорізальні верстати, технологічне оснащення та інструменти.

5. Інженерія мехатронних і логістичних виробничих систем.

6. Інженерія поверхні.

7. Інформаційні технології, комп’ютерне проектування та моделювання технологічних процесів, CAD/CAM/CAE та CALS-технології у машинобудуванні
 

Читати більше 


*

  • Учасники конференції
  • Учасники конференції
  • Учасники конференції
  • Учасники конференції
  • Учасники конференції
  • Учасники конференції
  • Учасники конференції
  • Учасники конференції
  • Учасники конференції