Календар проведення ЄВІ/ЄФВВ для вступу до магістратури в 2024 році!

 

Шановні вступники!

Міністерство освіти і науки України оприлюднило календарний план організації та проведення вступних випробувань до магістратури у 2024 році. Просимо зауважити, що вступні випробування проходитимуть у дві сесії:

  1. основна: з 24 червня до 15 липня;
  2. додаткова: з 31 липня до 14 серпня.

Реєстрація осіб, які бажатимуть взяти участь у ЄВІ та/або ЄФВВ, триватимуть з 7 до 29 травня включно. Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія університету. Зареєстровані учасники отримають екзаменаційний листок, у якому будуть зазначені дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет вступника».

У додатковий період (17–21 червня) зможуть зареєструватися  особи, які не змогли зареєструватися для проходження ЄВІ та/або ЄФВВ під час основного періоду реєстрації.

До 17 червня зареєстровані учасники отримають на інформаційній сторінці «Кабінет вступника» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, а учасники додаткової сесії – до 26 липня.

Оголошення результатів основної сесії за шкалою 100–200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 20 липня 2024 року, додаткової сесії – до 20 серпня 2024 року.

При виникненні додаткових запитань звертайтесь до Приймальної комісії!

Основна сесія

 

Додактова сесія