КАФЕДРА ПУА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ФОРУМУ «НАУКА – ВЛАДА – ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО: УСПІШНА ВЗАЄМОДІЯ»


Професорсько-викладацький склад кафедри публічного управління та адміністрування взяв активну участь у форумі «Наука-бізнес-влада-громадянське суспільство: успішна взаємодія», який нещодавно відбувся в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

Форум зібрав представників територіальних громад Івано-Франківської області, неурядових організацій, директорів інститутів та науковців ІФНТУНГ, підприємців і став майданчиком зі створення комунікаційної платформи з пошуку рішень та практичних інструментів їх реалізації, спрямованих на ефективний розвиток громади, бізнесу, місцевого самоврядування, підтримку ветеранів війни та військовослужбовців з використанням досвіду, інфраструктури та освітньо-наукового потенціалу університету.

Зауважимо, що ключовими спікерами Форуму були професор кафедри ПУА, директор Інституту гуманітарної підготовки та держаного управління Дмитро Дзвінчук з доповіддю «Ефективність управління громадою – запорука її розвитку» та доцент кафедри ПУА, голова профспілки працівників ІФНТУНГ Олександр Білоцький з доповіддю «Презентація Центру підтримки військових, ветеранів війни та членів їх сімей. Реабілітація для військових, ветеранів війни та їх родин. Рекреаційний потенціал університету, фізкультурно-оздоровчий комплекс. Освіта, перекваліфікація, соціальна адаптація».

Серед спікерів Форуму був також магістр з публічного управління та адміністрування, випускник ІФНТУНГ 2024 року і виконавчий директор МАОМС «Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття» Ігор Мельничук, який доповів на тему «Стратегічне планування як основа розвитку територіальних громад».

Переконані, що такі заходи дійсно матимуть вагомий вплив на посилення співпраці між науково-освітнім середовищем, владою та громадянським суспільством задля розвитку як нашого регіону, так і всієї України.


 

  • 2
  • 3
  • 4