Кафедра КМВ ІФНТУНГ налагоджує співпрацю з групою компаній "Моторімпекс"

Група компаній "Моторімпекс" забезпечує технічні рішення в гідравліці будь-якого рівня складності.

Спеціалізація компанії — це проєктування та виробництво гідравлічних, змащувальних та пневматичних систем. Компанія в своїй роботі використовує власні виробничі потужності і комплектуючі від кращих європейських виробників.

Спеціалісти компанії здійснюють:

— розробку і створення гідросистем під індивідуальні характеристики замовника;

— модернізують існуючі гідравлічні системи;

— консультування і підбір комплектуючих при проектуванні нової гідросистеми;

— заміну комплектуючих при виході їх із ладу на наявному обладнанні.

Також компанія реалізує унікальні та експериментальні проекти з використанням гідравліки, за рахунок яких запроваджуються нові технології та процеси, що сприяють розвитку промисловості України.

У зв'язку з розширенням відділів з проектування, виробництва та продажу гідравлічних систем, компанія "Моторімпекс" шукає амбіціозних студентів останніх курсів та випускників ЗВО, які мають уявлення про гідравліку або проектування агрегатів, зацікавлені в поглибленні знань у цьому напрямку та мріють отримати перший професійний досвід.

Група студентів кафедри КМВ першого і другого рівнів освіти відвідала одне із металообробних виробництв компанії "Моторімпекс". Працівники компанії провели змістовну екскурсію, ознайомили студентів із сучасним обладнанням, яке задіяне у виробництві, надали інформацію про плани компанії з розвитку і розширення виробництва, наявні вакансії та перспективи службового зростання для випускників технічних спеціальностей.

*

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця