Кафедра ЕЕМ - з новим обладнанням від ТОВ «ЗПУЄ Україна»

Сучасні тренди вищої освіти спрямовані на те, щоб після закінчення ЗВО працедавець отримав кваліфікованого працівника, якого не треба буде довчати та перевчати. Для повноцінної передачі знань та набуття відповідних навичок, в університетах, особливо в технічних, існують лабораторії, значення яких важко переоцінити у вивченні певних спеціальностей. Сьогодні навіть висновки акредитаційних експертиз базуються також і на оцінці  відповідності лабораторної бази для вивчення освітньо-професійних програм.

Лабораторна база ІФНТУНГ – одна з найсучасніших серед технічних університетів. Проте, не секрет, що лабораторна база кафедр університету потребує постійного оновлення, особливо тих кафедр, які викладають технології, що стрімко прогресують. Серед таких – кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Інституту архітектури, будівництва та енергетики

Днями завдяки співпраці та підтримці компанії ТОВ «ЗПУЄ Україна», яка є  офіційним представником та постачальником промислового електрообладнання компанії ZPUE S.A. (Польща) на території України,  кафедра ЕЕМ отримала сучасне обладнання:

  1. Сучасні комірки середньої напруги (6-20 кВ) типу Rotoblok, які відзначаються високою ефективністю та надійністю:

  • комірка з вакуумним вимикачем та мікропроцесорним пристроєм захисту, що забезпечує надійний захист електричних мереж від аварійних режимів роботи, перенапруг та інших небезпечних випадків за допомогою сучасних технологій мікропроцесорного контролю;

  • комірка з вимикачем навантаження, що дозволяє ефективно керувати навантаженням в електричних мережах, забезпечуючи оптимальний рівень енергопостачання;

  • комірка з вимикачем навантаження та запобіжниками – комплексне обладнання, яке поєднує в собі можливості вимикання навантаження та захисту мережі за допомогою запобіжників.

2. Обладнання для оновлення матеріальної бази з дисциплін «Основи монтажу та експлуатація електрообладнання» та «Електрична частина станцій та підстанцій».

На кафедрі задоволені, що поповнення лабораторної бази дозволить студентам університету навчатися на обладнанні, знайомитись з сучасними технологіями в галузі електропостачання. А це допоможе підготувати майбутніх фахівців галузі на високому рівні.

З приємного: директор компанії ТОВ «ЗПУЄ Україна» Віталій БУРКА – випускник кафедри «Електропостачання та електрообладнання промислових підприємств» ІФНТУНГ. Сьогодні в команді інженерів компанії – працівники з дипломами ІФНТУНГ.  

Кафедра ЕЕМ надзвичайно вдячна ТОВ «ЗПУЄ Україна» за передачу обладнання!

Довідково. Компанія ZPUE спеціалізується на виробництві та постачанні високоякісного електротехнічного обладнання для промислових, комерційних та інфраструктурних об'єктів.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4