Інформування студентів щодо участі в студентській мобільності на осінній семестр 2022-2023 навчальний рік

 


05 травня 2022 року у форматі онлайн відбулася зустріч директора Інституту економіки та менеджмент, проф. Запухляк І.Б. та заступника Директора з міжнародних питань, доц. Вербовської Л.С. зі студентами, кураторами груп та гарантами всіх освітніх програм (ОПП «Облік і оподаткування»; ОПП «Менеджмент»; ОПП «Менеджмент та адміністрування»; ОПП «Проєктний менеджмент»; ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»; ОПП «Маркетинг»; ОПП «Економіка бізнесу»; ОПП «Міжнародна економіка»; ОПП «Бізнес-економіка»; ОПП «Регіональне управління»; ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування»; ОПП «Фінанси, митна справа і фіскальне адміністрування» та ОПП «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу») щодо можливостей академічної мобільності студентів Інституту.

pomor

В ході зустрічі Директор Інституту проф. Запухляк І.Б., заступник Директора доц. Вербовська Л.С поінформували студентів про кредитну мобільність в Поморській Академії в Слупську (м. Слупську). З даним університетом Інститут має тісну та тривалу співпрацю.
Студентам, які бажають взяти участь в кредитній мобільності в Поморській Академії в Слупську (м. Слупську), необхідно заповнити Анкету