ІФНТУНГ зміцнив свої позиції у міжнародному рейтингу U-Multirank

За даними щорічного міжнародного рейтингу закладів вищої освіти U-Multirank, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу зміцнив свої позиції, посівши 23 місце серед університетів України!

1У 2021 році до 8-го щорічного рейтингу університетів U-Multirank увійшло 1948 ЗВО із 97 країн світу (це на 148 університетів більше, ніж минулого року), з України – 79. І показово, що Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу посів почесне 23 місце (у 2020 році - 27), піднявшись на чотири позиції. Тішить те, що серед п’яти груп критеріїв оцінок за рейтингом U-Multirank 2021, ІФНТУНГ отримав п’ять найвищих оцінок А (very good) в категоріях «Навчання і викладання», «Дослідження», «Трансфер знань». Високі оцінки що свідчать про правильно організовані освітній та науковий процеси в університеті, співпрацю зі стейкхолдерами, відповідність сучасним стандартам якості освіти й науки, безперервний розвиток.

Довідково. U-Multirank – багатовимірний рейтинг університетів з усього світу, орієнтований на користувачів. З 2014 року він проводиться під егідою Європейської Комісії консорціумом європейських дослідницьких центрів - Центр політичних досліджень вищої освіти (м. Енсхеде, Нідерланди), Центр розвитку вищої освіти (Німеччина), Центр досліджень науки і технологій (Нідерланди), Фонд знань і розвитку (Іспанія). Основною метою рейтингу є формування об’єктивного уявлення про різні сфери діяльності вузів.

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця