ІФНТУНГ та LSBU продовжують працювати заради спільної справи

Відбулася чергова зустріч робочої групи з питань партнерства Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. З боку партнерського університету London South Bank University були присутні декан факультету міжнародної співпраці Менді Мейдмент, заступник декана Деррен Джеймс-Мітчел, менеджер з питань партнерств Софі да Сілва, голова відділу глобальних партнерств Айссата Едмондсон та відповідальний за реалізацію програми подвійних дипломів “Інформаційні технології для сталого розвитку енергетики” Равіндран Сундарараджан. ІФНТУНГ представляли доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж Мар’ян Слабінога та професор кафедри інженерії програмного забезпечення Ігор Лютак.

Сторони поділилися звітами стосовно змін в організаційній структурі університетів та обговорили бачення партнерства в контексті стратегій двох університетів. Детально були обговорені питання, пов'язані з програмою подвійних дипломів. Зокрема, йшлося про:

-    Поточну міжнародну акредитацію, яку проходить програма та результати візиту експертів німецького акредитаційного агенства ZeVA;
-    Визнання результатів навчання у першому семестрі;
-    Особливості умов вступу в 2024 році;
-    Фінансування програми;
-    Маркетингові активності, пов’язані із програмою;
-    Можливості академічної мобільності для студентів програми;
-    Консультування та рецензування магістерських робіт студентів програми представниками London South Bank University.

Крім того, обговорювалися можливості використання викладачами ІФНТУНГ бібліотечних та інших ресурсів LSBU, можливості спільних досліджень та участі в міжнародних проектах.

Працюємо спільно заради кращого майбутнього української освіти і науки!